• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med lotusblommor

Med några remsor blommig tapet på väggen kan du lysa upp ett helt rum. Men lotusblomtapet gör mycket mer än så. Den ger lugn och ro. Lotusblomman är känd för sina många betydelser. I forntida Egypten symboliserade lotusblomman återfödelse. I hinduismen står lotusblomman för välstånd. Och i buddhismen representerar den renhet och upplysning. Det är därför lotustapeter är så lämpliga för till exempel yogaskolor, meditationsrum eller massage.

Sortera på

23 artiklar

per sida
Vit lotusblomma
Pittoreska lotusblommor
Lotus och fisk
Liljornas sjö
Lotusblomma ovanifrån
Lotus i grönt
Lotus blomma i damm
Lotus mönster
Lotusblomma ljusrosa
Lotusblomma rosa
Damm med lotusblommor
Lotus blomma i vatten
Närbild lotusblomma
Rosa och vita lotusblommor
Lotus blommar svartvitt
Lotus blommor
Separerad lotus
Lotus blomma på vatten
Närbild rosa lotus
Rosa lotusblomma
Havet av lotusblommor
Fantasy Lotus
Designer Collection
Blush
Designer Collection
Sortera på

23 artiklar

per sida

Olika slags lotusblomsterfototapeter

Vi har en vacker fototapet av ett hav av lotusblommor. På trycket från vår samling är lotusblommorna rosa. Föredrar du en annan färg? Då kan du också beställa tapeter med ditt eget foto. På så sätt kan du faktiskt bestämma färgen själv. Lotusblommor kommer inte bara i rosa utan också i vitt, rött, blått och lila. Om du har ett foto av god kvalitet kan du trycka det i verklig storlek och klistra det på väggen. Detta kommer att skapa en lugn atmosfär i din interiör och samtidigt göra ett stort statement.

Fototapet lotusblommor på vägen

Detta kan tyckas stå i kontrast till varandra, men motsatser är bra. Genom att kombinera tapeten på rätt sätt kan du förvandla ett utrymme till en oas av lugn och göra ett statement. Se sedan till att grunden i din interiör består av naturliga material och ljusa färger. Det kan vara vitt. Men pastellfärger är också lämpliga för detta. Placera sedan fototapet av lotusblommor på en vägg eller på en del av väggen. På detta sätt sticker lotustapeten verkligen ut och passar fortfarande in i den avslappnade stilen.

Lotustapet efter mått

Om du har valt en vacker lotustapet kan du enkelt beställa den online. Så snart vi har fått din beställning kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi kommer att skriva ut din tapet med lotus på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke så att mönstren löper perfekt i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.