Tapet med illustrationer och teckningar

De vackraste teckningarna och illustrationerna för tapeter för barn finns på Wallgroup.com. För barnets rum har vi de sötaste ritade djuren. Som också passar perfekt på en tapetcirkel. Om du vill skapa en något svalare effekt i barnkammaren passar en illustrationstapet med mörk bakgrund bättre. Till exempel vår tapet med djur i djungeln eller graffititapet. Titta i vår kollektion av fototapet med illustrationer och teckningar eller ladda upp din egen teckning. Du kan beställa din tapet med illustrationer för barnrum snabbt och enkelt online.

 
Färgade berg
Djungelväxter
Tipis i öknen
Sätt fallande sortering

56 artiklar

Tapet med illustrationer och teckningar

PEDAGOGISK TAPET MED ILLUSTRATIONER OCH TECKNINGAR

Lär dig djuralfabetet-tapeter med dina barn på ett lekfullt sätt eller upptäck vilka djur som bor i vilken del av världen med våra värld tapeter kort. Genom att träna tillsammans varje dag kommer din son eller dotter att känna till alla djur, kontinenter och bokstäver i alfabetet på nolltid. Föredrar du en tapet från vår kollektion i en annan färg? Inga problem. Kontakta vårt designteam så kan de ofta anpassa färgerna åt dig.

SKRÄDDARSYDD TAPET MED ILLUSTRATIONER

Om du har valt en vacker tapet med illustrationer kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi trycker din illustrationtapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt ihop.


Som tapet använder vi endast PVC-fri icke-vävd tapet . Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Färgen som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Sedan när du får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.