• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med blomster

Blomstertapet är ett blickfång i varje interiör och samtidigt håller den utrymmet stort tack vare de ofta mjuka färgerna, trevliga och lugna. Vi på Wallgroup.com är absoluta fans av blommig tapet. Tack vare den drömmande effekten de ger till ett rum. Tack vare det subtila, men omisskännliga utseendet som det har. Och tack vare den vackra symboliken. Du hittar ett brett utbud av blom-tapeter hos oss. 

Sortera på

62 artiklar

per sida
Blooming Blossom
Designer Collection
Sir Edward
Cherry blossoms around the Jefferson Memorial
Designer Collection
Blossom blommor
Designer Collection
Blomblommor med vintage-look
Designer Collection
Magnolior
Designer Collection
Blommor underifrån
Designer Collection
Lätt blommig blandning
Designer Collection
blommande blomningsträd
Premium
Blossom gren
Premium
Blomning med blå himmel
Premium
Spansk blomning
Premium
Närbild för pärpåblomning
Premium
Körsbärsblommans grenar
Designer Collection
Blom i närbild
Designer Collection
Blossoms
Designer Collection
Mandelblom i solen
Designer Collection
Rosa blomma med blå himmel
Premium
Blomningfilial i blom
Premium
blommande grenar i blom
Premium
Blomning i solen
Premium
Immortal Love..
Designer Collection
Sortera på

62 artiklar

per sida

Blomstertapet i olika färger

Trots att blommorna på träden i allmänhet är vita eller rosa kan du beställa blomtapet i alla möjliga färger från oss. Vi har blommig tapet i ljusa färger, vintagefärger och retrofärger. Vi har fototapet av vit blomning med ljusblå bakgrund, men också tapeter av vit vårblomning i närbild. Färgpaletten på den vackra tapeten du kan köpa hos oss varierar från vit till rosa och från lila till blå. Så det finns alltid något som passar dina önskemål och inredningsstil. Som tapet med mandelblom, tapet med körsbärsblom och fototapet av kinesisk blomster.

Fototapet blomster symbolism

Oavsett om du gillar mandelblom, kinesisk blomning eller japansk tapet med körsbärsblomster, är det faktiskt alltid en symbol för livet. Eller snarare livscykeln för födelse, liv, död och återfödelse. Med några remsor blommig tapet i ditt hem hjälper du dig själv att påminna dig varje dag om att blomningstiden i livet är kort. Och att du ska njuta av den till fullo. Japanerna var ett gott exempel genom att fira varje år i början av blomningsperioden. Vem vet, kanske firar du tillsammans med din blomstertapet!

Blomster skräddarsydd tapet

Om du har valt en vacker blomstertapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta med din tapet. Vi skriver ut din blomstertapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt ihop.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.