• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Djungeltapeter för djungelrum

Är ditt barn så förtjust i djur att han skulle älska att sova i djungeln? Mellan apor och tropiska fåglar? Gör alla hans drömmar till verklighet med en djungeltapet för barnrummet. På Fotobehang.com hittar du olika typer av djungeltapeter för barn. Från en grafisk illustration till en teckning i akvarell och från mörka färger till färgglada barns djungeltapeter. Så det finns något för alla. 

Sortera på

95 artiklar

per sida
Glada djungeldjur på betong
Premium
Sortera på

95 artiklar

per sida

Djungel-barntapeter i alla former och storlekar

Vi har som sagt djungel-barntapeter i alla former och storlekar. Vad sägs om djuren i djungeln på natten? Med safaridjur som elefant, giraff och en apa i lianerna. Tack vare de mörka färgerna mycket lämplig för de tuffare barnen. Föredrar du att hålla det lite ljusare? Satsa då på den tropiska djungeln med barntapeter i rosa toner. Trevligt och glatt tack vare pastellfärger och illustrationer av till exempel flamingos och blommor. Eller de älskade djuren i djungeln. Denna barntapet för barnrum  har ljusa färger och roliga illustrationer, mot en ljus bakgrund. Det gör den lämplig för varje barn och varje rum. Så ta gärna en titt på vårt sortiment och välj ett exemplar som både du och din lilla älskling kommer att vara entusiastiska över. 

Skapa en djungel i sovrummet med barntapeter

Med djungel-barntapeter kan du göra en riktig djungel i din lilla äventyrares sovrum. Toppa det hela med till exempel en säng av bambuträ, växter som en palm eller bananträd och gosedjur som är djur från djungeln. På så sätt använder du verkligen djungeltapeten som tema för barnrummet. Också trevligt: ta med element och färger från djungelbarntapeterna i inredningen. Ta till exempel palmbladens gröna färg som utgångspunkt. Och måla en intilliggande vägg i den här färgen, lägg fina kuddar på sängen eller hitta en vacker matta i samma nyans. På så sätt kan du göra en helhet av rummet med hjälp av barnens tapeter. Det är aldrig för tidigt att lära sig styla!

Skräddarsydda djungel-barntapeter

Om du har gjort ett val av en vacker djungeltapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina byggnadstapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter perfekt in i varandra.

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woven tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker ytterligare 5 cm runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.