Träeffekttapet

Trätapeter skapar en cool, robust, och industriell atmosfär. Trä passar i nästan varje inredning. En tapet av byggnadsställningsplankor är också vacker bakom sängen i sovrummet. Att köpa dina plankor och såga dem till rätt storlek kan vara ett tidskrävande och dyrt jobb. Fototapeter med trämotiv ser till att du har en look, men inte arbetet med att applicera trä. Du kan dessutom arbeta mycket snyggt med tapeter, utan avfall och sågspån. Välj mellan de olika utskrifterna på den här sidan eller skicka in ditt foto. Om ditt önskade tryck inte finns med, hör av dig till oss. Vi hjälper dig att söka efter rätt tapet. Trätapet ger dig en naturlig känsla i ditt hem.

Kalkat trä horispåtellt
Gammalt trä
Rökt trä
Sätt stigande sortering

56 artiklar

Träeffekttapet

TA IN NATUREN I DITT HEM MED TRÄEFFEKTTAPET

Staplade trädstammar, byggnadsställningar av trä, trädstammar och rivningsträ. Oavsett trämotiv för dina fotografiska tapeter, kommer du att föra in naturen i ditt hem ändå. Träeffekttapeter är perfekta att kombinera med andra naturliga produkter, såsom ull, stål och läder. Till exempel, välj en tapet med staplade stockar för bakom soffan. Placera sedan en yllepläd på soffan för att understryka den naturliga touchen ännu mer i ditt vardagsrum.

GRÅ OCH FÄRGAD TRÄEFFEKTTAPET

Förutom nyanser av brunt, hittar du också en hel del åldrat trä i vår samling med träeffektfototapet. När det gäller färgspektrum, kan detta passa bättre i din interiör. Hittat ett färgfoto av trä som du föredrar i svart och vitt på väggen? Det är också möjligt. Vårt designteam hjälper dig gärna att hitta din tapet med byggnadsställningar av trä eller skrotträmotiv.

TRÄEFFEKtTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker trätapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på bilden, ange storleken på din vägg och välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller gjord i svartvitt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.