Fototapet med konst

Vill du göra en målning på väggen eller gör en stor målning av din vägg? Du kan komma till oss för tapeter med konst och målningar för väggen. Vi har valt vackra bilder som vi kan skriva ut på fototapeter. Gör ett val från olika målarstilar.

Förresten, visste du att vi samarbetar med Rijksmuseum för kända verk av gamla mästare? Men om du letar efter en modern målning, graffititapeter eller en klassisk målning kan du också komma till oss. Om du har ett eget foto eller en egen bild, vänligen meddela oss. Då får vi se om vi kan trycka det åt dig. Letar du efter ett annat tryck för din konsttapet, vänligen meddela oss. Vi kommer att söka efter den perfekta målningen tillsammans med dig. Konst och målningstapeter är lätt att köpa på nätet.

KonstKonst
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 216

Sida
Italienska landskap med parasoll tallar
betongfärger
Graffiti med trappor
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 216

Sida
Fototapet med konst

Gamla mästerverk på väggen i ditt hus på

Mjölkpigan, ett stilleben med blommor eller Nattvakten. Vackra målningar från Rijksmuseum som nu också kan hängas på din vägg. Genom att få konst tryckt på fototapeter, kan du förvandla din vägg till ett vackert konstverk. Förutom mästerverk kan du också välja mellan modern konst, graffiti, skulpturer och abstrakt konst på tapeter.

Din egen konst på fototapet

Har din lilla gjort ett vackert konstverk som du skulle vilja ha tryckt på fototapet. Eller har du själv varit kreativ och vill dela det med alla? Ladda upp ditt konstverk via hemsidan så kommer vårt designteam att kontrollera om kvaliteten på fotot är tillräckligt bra för att skriva ut på fototapeter.

Skräddarsydda konsttapeter

Om du har gjort ett val för en vacker konsttapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med konst på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Gällande material på tapeter använder vi bara PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring tapeten skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter är därför tryckta 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Tillbehör till tapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, vill vi gärna höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det hela med oss på sociala medier?