Holland på fototapet

Holländsk natur och arkitektur har så mycket skönhet att erbjuda att det bara är synd om du inte har gjort fototapeter av det. Satsa på typiskt holländska bilder med tulpanfälten, broar, kvarnar eller stationer från vår samling. Eller välj ditt eget foto på tapeter med en bit av Nederländerna som fortfarande är oupptäckt för oss.

 
Sätt fallande sortering

43 artiklar

Dimma i skogen
Hef
Rotterdam centralstatipå
Sätt fallande sortering

43 artiklar

Holland på fototapet

FOTOTAPETER AV NEDERLÄNDERNA

Nederländerna har så många vackra platser. Från välkända till oupptäckta. Vår fotograf fångar alla dessa vackra platser i Nederländerna med den allra bästa kameran. Så att vi kan skriva ut bilderna knivskarpa på fototapet för dig. För den perfekta bilden av Nederländerna välj de mest färgstarka tulpanfält, väderkvarnar eller  Erasmusbron i svart och vitt. Och vill du skapa en romantisk effekt i ditt sovrum eller vardagsrum? Välj då fototapet med soluppgång eller solnedgång. Har du tagit ett vackert foto i Nederländerna själv som du vill skriva ut på fototapet? Vi är mycket nyfikna. 
Ladda upp ditt eget foto och vårt designteam kommer att kontrollera om fotot är lämpligt för fototapeter.

SKRÄDDARSYDDA TAPETER MED HOLLÄNDSKA BILDER

Om du har gjort ett val av en vacker Holland tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din foto tapet Holland på våra stora format skrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.