• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Vit tapet

Vit tapet tråkig? Aldrig! Med vita tapeter kan du skapa en mycket fin effekt. Och samtidigt håller du det väldigt subtilt. Letar du efter vit tapet? Då har du kommit rätt, för vi har vita tapeter i alla former och storlekar. Ta en titt på vårt omfattande sortiment och välj din favorit för att lysa upp ditt hem. Från en vit tapet med ritningar till en vit tapet med mönster och geometriska former.

Sortera på

25 artiklar

per sida
Art Deco cirklar
Vita, ritade blad
Abstrakta kronblad
Sicksackmönster
Palmblad mönster
Exotiskt mönster
Svarta kvistar
Spetsig tunnel i 3D
Vit dahliablomma
Designer Collection
Närbild av dahliablomma
Designer Collection
Ängsblommor
Designer Collection
Afrikansk lilja
Designer Collection
Närbild av vitlök
Designer Collection
Hav med höga vågor
Designer Collection
Vilt hav
Designer Collection
Träd täckt av frost
Designer Collection
Dino-mönster i svart och vitt
Designer Collection
Lemonwalls
Texturerade linjer i off white
Designer Collection
Organiska former och linjer i vitt
Designer Collection
Zen cirklar grov struktur i off white
Designer Collection
Organiska linjer och strukturer i off white
Designer Collection
Texturkonst i off white
Designer Collection
Strukturer och former i naturvitt
Designer Collection
Zen-cirklar i off white
Designer Collection
Zen-trädgård textur
Designer Collection
Sortera på

25 artiklar

per sida

Vit tapet i alla former och storlekar

Med vita tapeter kan du gå i alla riktningar. Vad sägs till exempel om en vägg med tapeter av abstrakta kronblad eller en vit tapet med ett sicksackmönster? Ett riktigt blickfång i din inredning och perfekt för en skandinavisk inredningsstil. Också trevligt: den vita tapeten med svarta kvistar, eller förstoringen av exotiska skisser. Vacker med botanisk stil, eller i ett lek- och kontorsrum. Men vår favorit? Det är verkligen den vita tapeten med ett mönster av palmblad. Precis som mönstret med plus och de geometriska linjerna är mycket lämpliga för ett modernt bostadsutrymme.

Inredning och styling med vita tapeter

Det finns faktiskt ingen enklare tapet att styla ett rum med än vita tapeter. Du kan fortfarande gå i alla riktningar med den. Vill du hålla det lätt och fräscht? Dekorera då ditt hem ytterligare med vit keramik, filtar av falsk päls och till exempel en sammetkudde i soffan. Tror du att den vita tapeten kan behöva lite kontrast? Satsa då på robusta mörka material, till exempel ett metallskåp, en ståldörr och en gjutjärnsljusstake. Glada färger och pastellfärger passar också bra med vita tapeter. Tänk på ett glatt gäng blommor, en gammal rosa vägg och färgglada affischer eller målningar. På så sätt kan du enkelt skapa en ny atmosfär varje gång med vita tapeter.

Skräddarsydd vit tapet

Om du har gjort ett val av en vacker vit tapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina byggnadstapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter perfekt in i varandra.

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woven tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker ytterligare 5 cm runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.