• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Blå tapet

Med blå tapeter ger du ditt hem en elegant look, en fräsch look eller en varm känsla. Så det är hög tid att lägga till en vacker blå tapet i din interiör. På Fotobehang har vi ett brett utbud av blå tapeter. På så sätt hittar du alltid något som du gillar och som passar in i resten av ditt hem. Vad sägs till exempel om en tapet av Vincent van Goghs Stjärnklar natt?

Sortera på

36 artiklar

per sida
Diamond
Designer Collection
Blå hortensior
Designer Collection
Palmer med blå himmel
Designer Collection
Ljusfärgad dahlia
Designer Collection
Ice
Ice
Designer Collection
Success
Designer Collection
Sunshine on the Sea
Designer Collection
Morning
Designer Collection
Sortera på

36 artiklar

per sida

Blå tapeter i alla former och storlekar

Blå tapeter finns i alla former och storlekar. Och tack vare det kan du också gå i alla riktningar med det hela. På så sätt kan du skapa en lyxig känsla i ditt hem med en mörkblå vägg. Du kan göra detta, till exempel med den blå tapeten av tropiska löv, blommor med guldtoner eller ett Chesterfield-mönster. Du kan skapa en helt annan känsla med ljusblå tapeter. Såsom mönstret av skalor, geometriska linjer eller vågor. Detta håller en interiör fräsch och ljus. Du kan också satsa på ett coolt barnrum med blå tapeter. Tapeten med blå kamouflage, delfiner och konstellationer lämpar sig perfekt för detta. Du väljer själv hur du vill tänka. Upptäck möjligheterna med blå tapeter!

Inredning och styling med blå tapeter

När du väl har valt din favorit av blå tapet är det dags för den bästa delen av makeovern. Styla din inredning! Ett gyllene tips är att låta element från tapeten komma tillbaka in i ditt hem och att använda en färgfamilj. Ta till exempel den gyllene detaljen från tapeten av mörkblå löv med guld, måla en intilliggande vägg i den färgen, lägg guldsammetskuddar på soffan och placera gyllene ljusstakar på bordet. På så sätt blandar du in den blå tapeten helt i ditt hem och gör det hela till en fin helhet.

Skräddarsydd blå tapet

Om du har gjort ett val av en vacker blåfärgad tapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina byggnadstapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter perfekt in i varandra.

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woven tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker ytterligare 5 cm runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.