Fototapet med vägar och gator

Route 66: kanske den mest kända vägen i världen. En väg som verkar ha något speciellt, ger dig känslan av att vara fri. På toppen av världen. Och vill du inte uppleva den känslan varje dag? Satsa på fototapeter med vägar och städer och skapa den känslan av frihet och oändligt utrymme i ditt sovrum, kontor, hall eller kök.

 
Sol i slutet av en tunnel
Medeltida gata
Landsbygd i Rom
Sätt stigande sortering

32 artiklar

Fototapet med vägar och gator

Alla vägar leder till Rom... Ordspråket hänvisar till de gamla romarnas stora vägnät. Men det hänvisar också till de många sätt på vilka du kan nå ditt mål. Eftersom varje gata är unik: oavsett vilken gata du kör in på, kommer du alltid att upptäcka något nytt. Ta dessa upptäckter med dig hem genom att välja vägar & gator fototapet.

EXTRA UTRYMME HEMMA MED FOTOTAPET AV VÄGAR & GATOR

Ta med kraften i den öppna vägen till varje rum i ditt hus. En bild av vägen kommer omedelbart att ge extra utrymme till varje rum. Medan en väg mot solnedgången ger extra färg.  Ta med en del av omvärlden till ditt hem med fototapeter med vägar och gator.

VÄGAR & GATOR SKRÄDDARSYDDA TAPETER

Om du har gjort ett val av en vacker väg & gatutapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med gator och vägar på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.