Stadskartor på tapeter

I denna kategori hittar du utmärkta kartor över städer och förenklade former av byggnader. Välj svart på vitt eller vitt på svart. Rena linjer bildar planritningar av olika städer på nationell och internationell nivå. Välj mellan unika och knivskarpa fototapeter av speciella platser på vår planet. Från kontinenter till länder och från städer till stadsdelar. Är inte din stad, by eller grannskap på plats? Låt oss veta detta så kommer vårt designteam gärna att arbeta för dig.

Sätt stigande sortering

88 artiklar

Unik karta över Amsterdam
Unik karta över Abu Dhabi
Unik karta över Bryssel
Sätt stigande sortering

88 artiklar

Stadskartor på tapeter

KARTTAPET AV DIN FAVORITSTAD PÅ VÄGGEN

Platsen där du växte upp, träffade din älskade, köpte ditt första hus eller landade med ditt första plan. Alla speciella platser på jorden. Det handlar om att ha din stad, distrikt eller by tryckt på en affisch. Men gillar du stora, större, störst? Välj då kartor och karttapeter. Av alla platser i världen kan vi göra en tapet. I den färg du vill ha. Om platsen inte finns med, eller om du vill lägga till (eller utelämna) namnet på platsen och koordinaterna, kontakta  oss. Och designteamet kommer att arbeta för dig.

KARTOR OCH PLANRITNINGSTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker karttapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi kommer att skriva ut din fototapet med en karta på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.