• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet för flickrum

Fin tapet till flickrummet. Vi har valt ut flera tapeter som passar perfekt i ett flickrum. Naturligtvis är en tjej inte lik en annan. Och det är därför vi har försökt få ihop ett så brett sortiment som möjligt.  Så letar du efter flicktapeter med blommor, en söt tapet, tjejtapeter med mönster, som hjärtan, eller tapeter för ett coolt flickrum? Ta en titt på våra bilder. 

Sortera på

85 artiklar

per sida
Lips are sealed
Designer Collection
Cosmos Comfort
Designer Collection
Angels of Camargue
Designer Collection
Flamingo Family
Designer Collection
Lucky Six
Designer Collection
Graffitibagge
Premium
Sortera på

85 artiklar

per sida

Från söta till coola tjejtapeter

Varje tjej är annorlunda. Så varje tjejrum behöver också en specifik tapet. Det är därför vi har en bred samling av fototapeter för flickrum. Från coola hästtapeter till fototapeter med kattungar eller glada pingviner. Vill du hellre ha något annat än djurtapeter för din (barnbarn) dotters rum? Vi har även tjejtapeter med små hjärtan, fjädrar, sovande vita moln eller blomtapeter. Och för de riktiga prinsessorna har vi också prinsesstapeter med kronor och slott.

Har du själv ett foto som du vill ha tryckt på tapeten eller letar du efter en specifik tapet som inte finns på den här sidan? Hör av dig. Vi kommer att leta efter rätt val för dig. Fototapet för flickrummet kan beställas enkelt och snabbt online.

Skräddarsydda tapeter för flickrummet

Om du har valt en vacker flickrumstapet kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi skriver ut din flickrumstapet på våra storformatsskrivare. Vi skapar en bild från ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woventapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild på resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier.