• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet för småbarnsrum

Du kan skapa extra atmosfär i ditt barns sovrum med den coolaste fototapeten speciellt utformad för småbarn. Alla tapeter för småbarnsrummet har glada färger, så att ditt barn -nästan- vaknar glad varje dag. Vi har en bred kollektion av fototapeter för småbarn med de sötaste mönstren och vackraste djuren. Har du ett visst mönster i åtanke som inte finns i vår kollektion?

Sortera på

39 artiklar

per sida
Sortera på

39 artiklar

per sida

Hur väljer jag rätt fototapet för småbarn?

Att välja en ny tapet för småbarnsrummet kan vara ganska svårt. Det finns så många olika färger, former och mönster att välja mellan. Satsar du på prickar, diamanter eller tält och kåtor? Eller väljer du eld- eller djurtapeter? Har du ett visst mönster eller tryck i huvudet, men du kan inte hitta den på vår hemsida? Få inte panik. Välj inte bara ett tryck som ser lite ut som det, utan kontakta vårt designteam. Ofta kan de justera vissa mönster eller färger, så att småbarnstapeten blir exakt som du hade tänkt dig. Och passar perfekt med påslakanet, gardinerna och de andra färgerna på väggen som du redan har valt. Låt oss då veta dina önskemål så kommer vårt designteam att arbeta med dig för att hitta den perfekta tapeten för småbarnsrummet.

Skräddarsydda tapeter för småbarn

Om du har valt en vacker tapet för de mindre barnen kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi skriver ut din tapet för de mindre barnen på våra storformatsskrivare. Vi skapar en bild från ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woventapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild på resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier.