• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Bronstapeter

Bronstapeter är ett snyggt sätt att lägga till färg i din interiör. Bronsfärgade tapeter har ett lyxigt utseende och ger värme i huset. Så det är inte förvånande att bronsartiklar i huset är helt på modet igen. Letar du efter bronstapeter för att göra ett statement? Då är du på rätt plats på Tapet.com. I vår webbshop hittar du många exemplar på tapeter i brons. Från fototapet i brons till bronstapeter med vackra motiv.

Sortera på

19 artiklar

per sida
Sortera på

19 artiklar

per sida

Fototapet i brons och vackra motiv

Ta en titt på vårt omfattande sortiment och upptäck de stora möjligheterna med bronsfototapeter. En av våra pärlor är fototapeten med bronsfärgade ormar som kryper mellan varandra. Ett riktigt blickfång för varje interiör. Också vackert: fototapeten av en elefant i brons. Du kan inte sluta att titta på det här 3D-motivet. Men bronsfärgade tapeter finns inte bara där i form av bild i naturlig storlek. Vi har även olika motiv, tryck och mönster i brons. Låt dig inspireras av vår kollektion så hittar ni alltid en tapet i brons som uppfyller alla dina behov.

Bronsfärgad tapet för extra möjligheter

Visste du att brons i grunden är en blandning av koppar och tenn? Det är därför du också kan fundera på bilder i naturlig storlek av kopparstrukturer med bronsfärgad fototapet. Brons och koppar har ofta samma rödtonade färg. De är som en bror och syster för varandra. För bronsfärgade tapeter kan du också leta efter fototapet med oxiderad metall. De är alla i samma färgfamilj som bronsfärgade tapeter. På så sätt utökar du dina alternativ och du har ännu fler valmöjligheter.

Styling av bronstapeter i rummet

Har du hittat en tapet i brons som passar din smak? Då är det dags att ge resten av rummet en makeover också. Genom att styla rummet på rätt sätt kommer den bronsfärgade tapeten ännu bättre till sin rätt. Vårt gyllene - eller ska vi säga: brons? - tips: låt färgen på din tapet återkomma i resten av din inredning. Och särskilt i tillbehören. Med fototapeter i brons kan du till exempel tänka dig en bronsstaty i ett glasskåp. På bronsfärgade kuddar i soffan. Och till exempel på en bronslampa i taket. Genom att bearbeta bronsdetaljer här och där skapar du en helhet. Så här gör du verkligen ett statement med din bronstapet.