• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet för sporthallar

Se till att energin stänker från väggarna! Skapa en miljö där du får energi. Välj fantastiska tryck för väggarna i fitness- och sportutrymmen. Välj till exempel idrottare eller ett rum med glada bilder med ljusa färger.  Du kan också välja en snygg strandtapet. För yogaliknande sporter kan du välja naturtapeter.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 188

Sida
per sida
betong med ränder
Premium
Rostig lakhög
Premium
Spånskiva
Premium
Gammal vägg
Premium
Stenar med cement
Premium
Målad betong
Premium
Restaurerad vägg
Premium
Stadsmur
Premium
Gammal stadsmur
Premium
Röd dörr
Premium
betong svartvitt
Premium
3D-betong
Premium
Vintage palmträd
Designer Collection
Premium
Nitar i järn
Premium
Vägg av gamla stenar
Premium
Industri Botlek
Premium
Anatomiinstitut
Designer Collection
Graffiti på en stor vägg
Premium
Gammal byggnad för innergård
Premium
Gammal stenstadsvägg med växter
Premium
Tuff upphämtning
Premium
reflektion i hedar
Premium
Sol i slutet av en tunnel
Premium
Stadsmur med väggankare
Premium
Karaktäristisk stadsmur
Premium
Stålbåge bro
Premium
Vintage Skotsk hoglandare
Premium
Skotsk hoglandare tjur
Premium
Trappa
Designer Collection
Tät dimma i skogen
Premium
Santiago Bernabéu
Designer Collection
Olympiastadion, Berlin
Designer Collection
Gångbro i övergiven byggnad
Premium
Marmor med kopparton
Premium
Vit marmor
Premium
Grön marmor med orange
Premium
Blå marmor med kopparfärg
Premium
Struktur av grå marmor
Premium
Marmor med blockstruktur
Premium
Mörk marmor med kopparfärgade linjer
Premium
Grå marmor med detaljerad struktur av ådror
Premium
Marmor med röda ådror
Premium
Grå marmor med vacker struktur
Premium
Strukturerad betong
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 188

Sida
per sida

Sportig tapet för rätt atmosfär

Ingenting är bättre än att träna i en trevlig miljö. En sportig tapet bidrar definitivt till det. Och på Fotobehang.com hittar du ett brett urval. Ge ditt gym ett industriellt utseende med en fototapet av en rostig vägg, åldrad betong eller ett 3D-foto av kuber och ytor. Välj riktiga sporttapeter med ett foto av en basketarena, en joggare i aktion eller en förstoring av en hantel som används inom fitnessträning. Det är också fina tapeter till sporthallen eller gymmet: tapeter med äventyrliga bilder som ett panorama över snöiga bergstoppar eller New York City.

Ett coolt tryck kan omedelbart ge ditt gym en bra känsla. Naturligtvis har vi också vackra tryck för squashbanor, inomhustennisbanor och gymnastiksalar. Höjden på trycket spelar ingen roll för oss. Gymkaféer är också roliga att göra extra snygga med härliga, sportiga tapeter Vi trycker på lättapplicerad PVC-fri non-woven tapet. Tapeten luktar inte, vilket är skönt när man tränar.

Letar du efter en snygg tapet till gymmet, eller en riktig träningstapet till ditt gym hemma? Då har du kommit rätt. Vi har sportiga tapeter i alla former och storlekar. Från en fototapet med vintage gymartiklar, till en cool tapet av ett vackert bergsområde i Portugal och en bakgrund med muskulösa människor. Ta en snabb titt i vårt utbud av sport- och fitnesstapeter och gör träningen lite roligare.

Beställa tapeter för gym

Att välja tapeter för din sporthall eller gymutrymme hemma kan vara en ganska stor utmaning. Tänk på vad som motiverar dig eller din målgrupp. Är rummet fullt av tuffa kvinnor och grova män? Svara då med en rå och industriell träningstapet. Tränar du inför sommaren? Motivera dig då med en tapet i ditt gym på en exotisk strand, Phuket-öarna i Thailand eller solstolar på stranden. Inspireras du av vältränade idrottare? Satsa då på en sportig tapet med människor på. Så att du vet varför du gör det hela. 

Skräddarsydda sporttapeter

Om du har gjort ett val av en snygg gymtapet, kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart igång med din tapet. Vi trycker din tapet på våra storformatsskrivare så att den passar perfekt i din sporthall eller gym. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter perfekt in i varandra.

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut i exakt storlek.