Menu
Trender & inspiration

Topp 5 populära tapeter för sovrummet 2021

Ditt sovrum är avsett för fullständig avkoppling. Det är därför viktigt att färdigställa ditt sovrum helt efter din egen smak och att skapa en bra atmosfär. Planerar du att renovera ditt sovrum? Läs i så fall vidare!

Vill du renovera den tråkiga sovrumsväggen, men saknar inspiration? Var inte orolig! Vi visar dig de 5 mest populära fototapeterna för sovrummet 2021. Från skogar till vattenfall. Är du nyfiken? Läs i så fall vidare!

Fototapeter av en vintage blombukett

EN VINTAGEBLOMBUKETT

Vintageblombuketten är  ett mycket populärt tryck som ofta väljs av kunderna. Med denna fototapet kan du göra ditt rum ännu mer romantiskt. De olika blomtyperna på den mörka bakgrunden skapar också mer atmosfär i ditt sovrum. Vill du ha mer färg och atmosfär i ditt rum? Då är detta tryck perfekt för dig!

Fototapeter av ett vattenfall

FANTASTISKT VATTENFALL

Vattenfall är ofta platser där du verkligen kan koppla av. Det gäller även denna fototapet av ett vackert vattenfall mitt i skogen. Detta vattenfall slutar i en klarblå sjö, så du får inte bara mer lugn i sovrummet utan också mer djup.

Fototapeter av en dimmig skog

DIMMIG SKOG VID SOLUPPGÅNGEN

För många människor är skogen en plats för att rensa huvudet. Med denna fototapet av en soluppgång i en dimmig skog skapar du ännu mer lugn i ditt sovrum. Med denna fototapet är det inte svårt att ge dig den riktiga skogskänslan. Perfekt för sovrummet!

Fototapeter med blommor

SOVA I EN BLOMSTERTRÄDGÅRD

Vem skulle inte vara nöjd med blommor i en blomsterträdgård? Vill du inte bara gå bland dem, då du ser dessa blommor. Blommans ljusrosa färg ger en lugnande och glad atmosfär i sovrummet. Du kan också enkelt kombinera lätta möbler med denna fototapet av blommor i en blomsterträdgård.

Fototapeter med norrsken

NORRSKEN I DITT SOVRUM

Det finns fortfarande många människor som aldrig har sett norrsken. Med den här tapeten kommer norrskenet till dig! Denna fototapet ger mycket atmosfär till sovrummet. Det gröna ljuset kommer ut mycket fint genom den mörka himlen. Med denna tapet ger du inte bara mer atmosfär till sovrummet, men också mer värme.

DEN PERFEKTA SOVRUMSTAPETEN

I den här bloggen har du kunnat se och läsa om de 5 bästa fototapeterna för sovrummet. Detta var bara en liten del av våra fototapter för sovrummet. Vill du somna mitt i ett blomsterfält, i djungeln eller på en exotisk strand? Vi har något för alla. Upptäck ännu fler vackra tryck i vår sovrumskollektion!

Har du blivit nyfiken på vilka andra fototapeter vi har för sovrummet? Du kan se de andra trycken i vår webbshop. Letar du efter fototapeter för ett annat rum? Du kan också hitta dessa i online butiken.