Menu
Trender & inspiration

Betong-look vardagsrumstapeter: industriellt och snyggt

Gillar du inte tätt putsade väggar, men vill inte satsa på något för galet heller? Ge då ditt vardagsrum en twist med betong look tapeter. Med denna industriella tapet i vardagsrummet bryter du igenom det vita, men håller basen lugn. Perfekt för ett modernt hem med en urban touch, ett loft med en industriell interiör eller ett designhem. Nyfiken på möjligheterna med betong-look tapeter? Upptäck dem här!

Industriella tapeter i vardagsrummet

Bilder av betong är den perfekta industriella tapeten för vardagsrummet. Det ser omedelbart snyggt, modernt och mycket mindre sterilt ut än tråkiga vita väggar. Och påminner lite om en fabriksbyggnad, old school eller ett hippt loft i New York. Betong-look tapeter gör ditt vardagsrum rymligt och varmt på samma gång. Och industriella tapeter i vardagsrummet behöver inte kännas kallt. När du kombinerar dessa med varma material och belysning är det riktigt snyggt.

Betong-look tapeter vardagsrum: från gult till grönt och grått

Dessutom finns betong-look tapeter för vardagsrummet i olika nyanser. Är du ute efter gul tapet i betong-look, grön eller grå? Du kan också välja mörkgrå mönster eller betong-look tapeter med en ljus konsistens. Forntida betongtapeter med varma toner som gult och brunt, eller målad betong i en färg som mörkgrön. Det finns också industriella tapeter för vardagsrummet med foton av grå betongplattor, betong med en grön buske framför eller betongplattor. 

Idéer för tapeter med betong-look i vardagsrummet

Betong-look tapeter är en fin bas för resten av din inredning. Och sedan kan du bygga vidare på det hela med resten av din inredning. Du kan också skapa ett industriellt vardagsrum med robusta material, till exempel. Såsom stål, metall, obearbetat trä och tegel. Eller vad sägs om en brun skinnsoffa? En svart pelletskamin? Vad sägs om en stor fabrikslampa? Också coolt: tillbehör av element som ockra, tjocka stickade kuddar på soffan och gardiner i jordtoner. Med små accenter får du dina betonglook-tapeter i balans.