Menu
Trender & inspiration

Tapeter bara för väggen? Skulle inte tro det

Var kreativ med tapeter

Om du tänker på tapeter är chansen stor att du tänker dig att fästa den på väggen. En hel vägg eller hela rummet; Precis så som vi har gjort det i flera år. Men du kan göra mer med tapeter. Var kreativ och tapetsera din dörr, garderob, en pall eller välj en tapetcirkel.

Tapetsera dörren

Ge din dörr en makeover och tapetsera den med fototapeter. Mät dörren och ange exakta mått. Vi kan då skriva ut och klippa denna tapet exakt till millimetern. Som standard är alternativet aktiverat att en marginal på 5 cm ingår runt om. Men om du är säker på att du har mätt korrekt och att din dörr är rak kan du också avmarkera detta alternativ. Då behöver du inte skära av överskottet i slutet. 

Dessutom är det också möjligt att justera remsans bredd. På så sätt kan du tapetsera dörren med en remsa. På så sätt kan du också vara säker på att mönstren passar ihop fint.

Tapetsera en garderob med fototapeter

Om du följer oss på Facebook har du förmodligen redan sett det. Garderober som tapetseras. Otroligt kreativt och i vissa fall måste du också ha tålamod. Men då får du ett vackert slutresultat.

Har du en garderob med dörrar som alla är lika breda? Då kan vi trycka och klippa remsorna av tapeter så breda som bredden på dina dörrar är. Det enklaste sättet är att ringa vår kundtjänst eller skicka ett mail till [email protected]. Vårt designteam kommer då att se till att skärlinjerna placeras korrekt över det valda fotot. Och först efter ditt godkännande sätts trycket i produktion. Om du ska tapetsera garderoben kan du använda samma lim som för väggarna. Inget tapetlim hemma? Glöm inte att beställa detta via vår hemsida.

Tapetklockor och cirklar

Okej, den här lösningen klistras vanligtvis på väggen.. Men det kan bara inte missas i listan över kreativa tapetidéer. Tapetklockor och tapetcirklar ger din vägg det lilla extra. Utan att behöva pilla med kompasser och saxar. Din fototapet kommer att levereras till ditt hem i en perfekt cirkel. Då kan du helt enkelt applicera cirkeln med tapetlim. På så sätt har du ett riktigt blickfång i ditt vardagsrum, sovrum eller hall inom 15 minuter.

Vill du integrera tapetklockan i din tapet? Inga problem! Fråga oss om möjligheterna.

Har du varit kreativ med vår fototapet? Glöm inte att dela resultatet på vår Instagram eller Facebook-sida. Eller genom att skicka oss ett e-postmeddelande. Vem vet, du kanske inspirerar andra med det hela. Och har du några överblivna tapeter efter tapetsering? Kasta inte bort dessa, utan läs i den här bloggen vad du kan göra med dem.