Menu
Trender & inspiration

Ta in romantiken i ditt hem med blommiga tapeter

Blomma tapet

Tapeten bestämmer atmosfären i ditt utrymme. Den kompletterar vardagsrummet, köket eller sovrummet. Om du vill skapa en cool och industriell inredning, välj fototapeter med en betonglook, tapeter  med en övergiven fabrikshall eller stentapeter. Du kan kombinera tapeten med industriella möbler, metall- och trämaterial och svarta tillbehör för att komplettera det industriella utseendet. Om du vill skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem behöver du andra slags tapeter. Välj till exempel naturtapeter  eller fototapeter med blommor.

Bestäm dig för atmosfären du vill förverkliga

Innan du klistrar fototapeter på väggen är det mycket viktigt att först noga tänka över vilken atmosfär du vill skapa i det rummet. Vill du få en varm och mysig atmosfär i ditt hem? Fortsätt då att läsa. Eftersom romantiska och lantliga tapeter är centrala för det här blogginlägget. På Fotobehang.com har vi en bred samling lantliga och romantiska tapeter. Tänk dig till exempel  fototapeter med blommor, spets,  fågel- och  fjärilsmönster och vintagetryck, till exempel tapeter från gamla mästare. Det finns en lämplig tapet för varje romantiker.

Fototapet med blommor i vardagsrummet eller köket

Blommor gör din dag med färgglad. Och din vägg. Stora eller små blommor. Ett målat stilleben med blommor, japanska blommor eller ett fält fullt av vallmo. En fototapet med blommor på väggen ger en trevlig livsmiljö. Och det är precis den atmosfären du vill skapa i vardagsrummet och köket: platsen där ni samlas i familjen. Bryt av en lång vägg genom att tapetsera en del av väggen med ett vertikalt blommönster. Eller tapetsera bakväggen i ditt kök med blommiga tapeter. På så sätt kan du skapa en romantisk känsla i en lantlig inredningsmiljö på nolltid.

Romantiska tapeter i sovrummet

Den ultimata platsen för romantiska tapeter är sovrummet. För det är där magin händer.  Tapetsera väggen bakom din säng med din favoritfototapet med blommor. Och se till att de andra väggarna får en (pastell)-färg som också förekommer i tapeten. Eller låt en färg eller ett mönster av den valda blommiga tapeten reflekteras i täcken, gardinerna eller tillbehören. På detta sätt, med några mindre justeringar, kommer ditt sovrum att utstråla romantik.

Om du vill skapa en romantisk och lantlig atmosfär i ditt hem passar blommiga tapeter perfekt. Kolla in vår breda kollektion av fototapeter med blommor  eller ladda upp ditt eget foto med blommor till din tapet. Om du inte hittar din favoritblomma i vår kollektion, vänligen kontakta vårt designteam. Då letar vi tillsammans efter ett foto till er tapet som passar era önskemål.