Menu
Trender & inspiration

Inspiration till kinesiska tapeter hittar du här!

Oavsett om du har en kinesisk restaurang, en kärlek till Kina eller någon annan anledning att köpa kinesiska tapeter. Med kinesisk fototapet ger du alla rum lite extra atmosfär. Nyfiken på möjligheterna med kinesiska tapeter? Låt dig inspireras av Wallart.com och kom snabbt igång med det själv!

1. Reseinspiration med kinesiska fototapeter

Från Kinesiska muren till de imponerande bergen. Välj kinesisk fototapet och ta med atmosfären från denna speciella destination in i ditt hem. Så att du föreställer dig själv i Kina varje dag. Se alternativen i vårt sortiment, eller välj ett vackert resefoto själv och få det tryckt i naturlig storlek på Tapet.com. Trevligt om du har kinesiska rötter, till exempel, eller om du är en riktig resenär.

2. Kinesisk konst tapeter

Teckningar av kinesiskt porslin på väggen eller ett vackert konstverk av ett kinesiskt landskap, ritat med penna. Bara några exempel på kinesiska väggmålningar för konstälskare, som gillar att ha ett brett urval. Är du ute efter en lugn tapet, med en blinkning till Kina? Eller föredrar du färgglatt och satsar på ljusa färger och tryck av målningar över hela väggen?

3. Målning kinesisk cirkeltapet

Också kul: en cirkeltapet av ångande kullar i Kina. Finns i olika storlekar. Varierar från 60 till 155 centimeter. Var och en med helt olika effekt. Väljer du en liten storlek på kinesiska cirkeltapeter? Då är det som en målning. Ska du satsa på en stor variant? Då gör du ett riktigt statement. Trevligt bakom soffan i vardagsrummet, Sängen i sovrummet eller ett långbord på din restaurang.

4. Kinesisk körsbärsblomma tapeter

Även om Japan är mer känt för detta, så ses körsbärsblomman också allmänt i Kina. Det är därför du också kan använda tryck av körsbärsblommor som kinesiska väggmålningar. Vad gillar du bättre? En vit variant, helt fylld med körsbärsblommor? Eller en härlig bild av en körsbärsblomma med solen och den blå himlen i bakgrunden?  Vad du än väljer kommer det att bli vackert oavsett!