Menu
Information

Tapeter för hallen: hur man skapar en fin entré

Hallen är den plats där du tar emot människor. Platsen där du kommer hem. Platsen där du tar av dig skorna, hänger upp kappan eller går uppför trappan. Ett ofta bortglömt rum när du dekorerar eftersom du inte spenderar mycket tid i det. Men när du väljer att skapa en fin entré med fototapeter i hallen kommer du snart märka att det kommer att kännas som en varm filt. Tapeter för ingången kan hjälpa till med det. Det kräver en relativt liten insats och ger stor effekt.

Vilka fototapeter i hallen?

En logisk fråga är: vilken tapet är lämplig för korridoren? Det beror bland annat på ditt utrymme. Om du har en mycket lång vägg är det coolt att betona den längden genom att placera en fototapet i korridoren från början till slut. Är din enda fria vägg i korridoren bara den smala biten? Då kan du välja en stående fototapet i korridoren. Också kul om du inte har en lång vägg tillgänglig: cirkeltapeter. På så sätt behöver du inte en tavla längre!

Tapetidéer hall för en lång vägg

Vill du satsa på den varma filten när du vrider om nycklarna i ytterdörrlåset? Placera då fototapeten av en svan i ett vatten med vackra varma höstfärger. Andra tapetidéer för en hall med långa väggar är till exempel de mörka vertikala träplankorna, som påminner om den tidigare panelen. Men även fyren på en stenig plats är en fin halltapet. Precis som de karakteristiska Amsterdam-husen på natten.

Tapet för hall med smal vägg

Letar du efter tapetidéer för en hall med en smal vägg? Även då har du ett brett urval. Vad sägs till exempel om ett porträtt av en skotsk högländare? Soluppgången i skogen? Eller en bild av  stranden och molnen? Lite mer måleriliknande är till exempel fototapeten för hallen som föreställer Mona Lisa, av ett stilleben med rosor eller en solros  på fältet. Tapeter för hallar med en smal vägg skapar djup och atmosfär. Det är ett trevligt sätt att komma hem!

Kolla in hela vårt sortiment av fototapeter för hallen på hemsidan och beställ din favorit direkt.