• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet för försäljningsavdelningen

Letar du efter tapet för försäljningsavdelningen? Gör ett intryck med ett specialtryck, som vi skriver ut åt dig i högsta kvalitet. Vi delar upp tapeten i praktiska remsor, vilket gör det enkelt att applicera det snyggt på väggen.

Sortera på

32 artiklar

per sida
Kullarna i Toscana
Premium
Prästkragar mellan trottoarerna
Designer Collection
Anemones
Designer Collection
Waterfall
Designer Collection
Gammal sprucken vägg
Premium
Ängsblommor
Designer Collection
Karta över Zwolle, svart
Designer Collection
Stor vägg av betongplattor
Premium
Husbåtar längs upplyst kanal
Premium
Palm med guldplakett Bangkok tempelkomplex (Thailand)
Designer Collection
Sortera på

32 artiklar

per sida

Gör intryck med ditt eget tryck

Letar du efter ett tryck för att imponera? Tapeten i försäljningsområdet ska locka uppmärksamhet, utstråla professionalism och därmed se speciell ut. Det är precis dessa egenskaper vi hjälper dig att ta hand om och ta fram. Så välj inte bara en vanlig tapet, utan gör den speciell där det är viktigt med hjälp av de tryck som vi kan leverera till dig.

Så vill du tapetsera försäljningsavdelningen och letar du efter en unik design? Se vårt sortiment eller använd ditt eget foto för ett speciellt tryck. På så sätt kan du vara säker på att du gör ett bra val. Dessutom kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig, och ofta skickar vi tapeten till dig samma dag.

Beställa tapet för försäljningsavdelningen

Vill du hitta tapeter till försäljningsavdelningen och letar du efter högsta möjliga kvalitet? Vi kombinerar detta med våra konkurrenskraftiga priser, de praktiska remsorna och vår valfria tapetservice. Så vill du också ha tapeten professionellt applicerad för att göra det bästa intrycket på kunderna? Vi är naturligtvis glada att vara till tjänst för dig. Du kan beställa tapeter online för din försäljningsavdelning, varefter vi ser till att du har den inom 1 till 3 arbetsdagar.

Skräddarsydda tapeter för försäljningsavdelningen 

Om du har valt en fin tapet för försäljningsavdelningen kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi skriver ut dina försäljningsavdelningstapeter på våra storformatsskrivare. Vi skriver ut en bild i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans inom 1-3 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut i exakt storlek.