• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet för matsalen

Letar du efter matsalstapeter som du kan göra något riktigt speciellt med? Upptäck vårt omfattande sortiment, för att dekorera utrymmet på ett helt nytt sätt. Glöm de typiska mönstren och de igenkännliga färgerna, som inte är särskilt uttrycksfulla och verkligen inte drar till sig uppmärksamhet.

Sortera på

36 artiklar

per sida
Utsmyckade bågar
Blommande blå hortensior
Bohemiskt tryck
Strand med stenar
Vallmor landskap
Grupp av vallmor
Fairy lavendelfält
Grå betongstruktur
Dimma i skogen
Höstmorgon i skogen
Havelock Island
Solnedgång i Ergaki nationalpark
Mitt i bambuskogen
Hawaii Mönster
Spårvagnslinje i Budapest
Ko med tungan i näsan
Karta över Utrecht, svart
Designer Collection
Karta över Apeldoorn, vit
Designer Collection
Snölandskap vid solnedgången
Solnedgång över Paris
Panorama- foto av en tropisk skog
Brett vattenfall i skogen
Toskansk vingård
Druvor
Buss med surfbräda
Stänkande vatten med mynta och lime
Gammal pir
Spoons Blueberries
En sommaräng
Designer Collection
Närbild av vitlök
Designer Collection
Färgglada tulpaner på ett fält
Designer Collection
Pioner
Designer Collection
Two Cheetahs watching out
Designer Collection
Röda gardiner
Designer Collection
Solnedgång Madeira (Portugal)
Designer Collection
Horispåtell betongvägg
Premium
Sortera på

36 artiklar

per sida

Skapa en unik atmosfär

Satsar du på en skön tropisk atmosfär, vill du ge mer grönska till rummet eller har du ett annat utseende i tankarna? Du bestämmer, varefter vi får jobba åt dig. Vi trycker i högsta kvalitet och skär tapeten snyggt i hanterbara remsor. Det gör att du kan komma igång med det hela själv, till exempel genom att samla ett antal entusiaster som kan hjälpa till.

Det hela kan bli väldigt annorlunda med vår fototapet, när det kommer till att göra matsalen till ett speciellt utrymme. Så letar du efter ett speciellt tryck, en vacker bakgrund eller vill du till och med använda ditt eget foto? Vi visar dig vad som är möjligt, så att du alltid gör ett bra val.

Beställ matsalstapeter

Letar du efter nya tapeter till matsalen? Gör det hela speciellt med vår fototapet. Skapa den atmosfär du söker, till exempel för att ge rummet en unik karaktär eller för att skapa ett hörn som omedelbart väcker uppmärksamhet. Oavsett vad du letar efter vill vi gärna arbeta med det åt dig. Beställer du matsalstapeter online direkt? Du kan då förvänta dig denna från oss inom 1 till 3 arbetsdagar.

Skräddarsydda matsalstapeter

Om du har valt en vacker matsalstapet, kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi skriver ut dina matsalstapeter på våra storformatsskrivare. Vi skriver ut en bild i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen inom 1-3 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut i exakt storlek.