• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet för lagret

Ska du välja lagertapeter? Glöm de typiska mönstren och solida färgerna som vi alla känner till. Gör det istället speciellt, med ett energiskt och aktiverande val. Våra fototapeter i högsta kvalitet skapar en helt annan miljö, även i de största lagren där känslan av oändlighet annars lurar.

Sortera på

22 artiklar

per sida
betongremsor
Premium
Karaktäristisk stadsmur
Premium
En tidig morgon på stationen
Premium
Gröna kopparplattor
Premium
Italiensk gränd
Premium
Lila krokusar med en aning grönt
Designer Collection
Sortera på

22 artiklar

per sida

Energisk och aktiverande

Upptäck vårt omfattande utbud av energiska och aktiverande bakgrunder och tryck. Vill du göra det hela speciellt och letar du efter tapeter till lagret eller förrådet? Genom att färdigställa en vägg på ett snyggt sätt så skapar du en helt annan atmosfär, där det är mycket roligare att arbeta.

Söker du efter energisk, aktiverande eller en helt annan look? Vi förstår vad du letar efter och visar dig vad som är möjligt.

Vill du tapetsera rummet och inreda det annorlunda genom detta? Och letar du efter ett speciellt val för det, utan att betala ett högt pris för det? Vi trycker i högsta kvalitet och till lägsta pris. Dessutom gör vi det enkelt att applicera tapeten på väggen med de praktiska remsorna.

Beställ lagertapeter

Du kan beställa din lagertapet online, precis som till förrådsutrymmet och andra områden. Gör den speciell, med tapeter av högsta kvalitet och i ett vackert tryck. Och gillar du inte att själv tapetsera? Med vår valfria tapettjänst kan du få tapeten professionellt uppklistrad på väggen åt dig.

Skräddarsydda lagertapeter

Om du har valt en vacker lagertapet kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi skriver ut din lagertapet på våra storformatsskrivare. Vi skriver ut en bild i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen inom 1-3 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut i exakt storlek.