• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Wallexclusive Premium tapet med städer

Under varumärket Wallexclusive tar vi med oss fototapeter med högsta möjliga kvalitet på fotografering. Vår fotograf reser över hela världen för att fånga speciella byggnader och landskap. Med extrem precision tas bilderna och efterbehandlas, så att bilderna perfekt matchar tapeten, även på väggar större än 5 meter.

Sortera på

12 artiklar

per sida
Amsterdam i svartvitt
Premium
Husbåtar längs upplyst kanal
Premium
Industri Botlek
Premium
Erasmusbro svartvitt
Premium
Röd cykel på brpå
Premium
skyline havttle
Premium
Husbåtar längs kanalen
Premium
Super-Mopå i Amsterdam
Premium
Amsterdam hus på kanalen
Premium
Kanalhus Amsterdam
Premium
Upplysta hus längs kanalen
Premium
Hamn med fyr
Premium
Sortera på

12 artiklar

per sida

Skräddarsydda fototapeter med städer

Fototapeter med städer och arkitektur. Skräddarsydda. Unika bilder av silhuetter, broar och byggnader. Vi tar bilder själva med en 100+ megapixelkamera. Fantastiska bilder av unik kvalitet. Dessa bilder är också lämpliga för stora väggar. De förblir knivskarpa. Alla foton är skalbara, så att de kan ändras och minskas. Bilderna kan roteras och du kan välja en svartvit variant. Dessa alternativ är tillgängliga under beställningsprocessen. Vi skriver ut på högkvalitativ non-woven tapeter av tjock kvalitet. Vår tapet produceras inom 24 timmar och levereras inom 1-3 dagar.

Fototapeter på Seattle till tapeter med Amsterdam

Stadtapeter skapar en trevlig atmosfär i ditt hem. När du har en favoritstad är det trevligt att titta på den varje dag. Vi har bilder på världsstäder som Amsterdam och Seattle. Vi har också bilder av små städer, vackra stadsbilder och vackra byggnader. När du vill beställa ett foto på tapeten väljer du det och går sedan igenom beställningsprocessen i enkla 3 steg.

Eftersom du är intresserad av fototapet med städer, kan du också vara intresserad av industriella tapeter eller stentapeter.