• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet - Organiska linjer och strukturer i linne

SKU:
W10261
Collection: Japandi Interiors

Upptäck liknande kategorier

Beskrivning

Formerna och linjerna är inspirerade av japanska Zen-trädgårdar. Dessa vackra strukturer, former och lugna färger är lätta att kombinera i varje interiör. Färg: Lin

Specifikationer

SKU
W10261
Produkttitel
Organiska linjer och strukturer i linne
Typ
Foto
Orienteringar
Landscape
Kollektion
Japandi Interiors
Tillverkningsland
Nederländerna
EAN
8720724008947
Ålder
Vuxen

Prova det hemma!

Vill du förhandsgranska den här tapeten på väggen i ditt rum? Använd vårt virtuella verktyg för att visa din valda tapet i ditt rum. Mycket enkelt! Tryck på knappen "Prova den på din vägg!". Ta sedan en bild av din vägg så projicerar vi fototapeten på den. På så sätt får du ett bra intryck av din nya vägg.

Prova det hemma!

Premiumkvalitet fleecetapet

På Tapet.com använder vi endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet har många fördelar jämfört med traditionell papperstapet. Den största fördelen är att den är lätt att applicera på en vägg. Du behöver inte mycket erfarenhet för detta. Och med vår manual med tips och tricks kan det knappast gå fel. Istället för att smörja tapeten med tapetlim appliceras limmet på väggen.

Premiumkvalitet fleecetapet
Premiumkvalitet fleecetapet

MuralTex sömlösa fototapeter

MuralTex är ett finvävt polyestertyg i ett stycke, med skyddande beläggning. Detta gör tapeten extremt stark och bilden skrivs ut in i minsta detalj. På grund av beläggningen skiner inte tapeten, men färgerna ser superklara ut på duken. Tack vare den speciella trycktekniken som vi använder för detta ser färgerna ännu mer verkliga ut. Svart blir också en riktigt djup svart färg och färgelementen framgår så skarpa att man nästan vill röra vid dem.

Upptäck vår MuralTex
MuralTex sömlösa fototapeter