• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Philipp Pilz Kollektion

Imponerande natur- och djurfotografering.

Fry2k är Philipp Pilz, tvärvetenskaplig designer, fotograf och webbutvecklare. Studerade framgångsrikt medieproduktion i Nordrhein-Westfalen och tog examen med en kandidatexamen. Hans fotografi kännetecknas av sin egen touch när det gäller färg och kontrast. Samlingen innehåller imponerande naturbilder av landskap och djur.

Reser genom Europa

Phillipp reser genom Europa med sin kamera för att ta unika bilder. Mycket av hans fotografering togs i de schweiziska Alperna, Tyskland, Italien och Norge. Genom sin Instagram-sida delar han sina vackra foton med följare från hela världen. Följer du redan honom?

De mest iögonfallande bilderna av Philipp är bilderna med vita högländer. Dessa robusta gräsklippare är mycket populära på fototapet. Förutom högländerna inkluderar samlingen bilder av örnar, lodjur, renar och vargar. Alla vackra bilder att skriva ut på fototapet.

Det mest populära fototapeter från Philipp Pilz

Philipp Pilz mest populära fotografering är nu tillgänglig på fototapeter. Vilket val gör du? Oavsett vilket val du gör, kommer vi att se till att ditt foto skrivs ut superskarpt på fototapeter.

Landskap

Föredrar du ett naturlandskap på fototapeter? Då hittar du pittoreska landskap i samlingen av Philipp Pilz. Med sin kamera i handen reser han genom Europa för att fånga de vackraste landskapen.

Kan vi hjälpa dig med någonting?

Har du en fråga om fototapet och svaret finns inte i våra vanliga frågor? Vänligen kontakta oss: