• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Besöksnäringen tapeter

Beställa besöksnäringstapeter? Vår fototapet hänger på restauranger, kaféer, hotellbarer och på många andra ställen. Så har du en specifik tapet i åtanke eller vill du skapa en viss atmosfär? Med vår fototapet kan du bokstavligen gå i alla riktningar. Du bestämmer själv hur du vill använda den, varefter vi skriver ut den åt dig i högsta kvalitet.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 149

Sida
per sida
Slaget vid Waterloo
Rijksmuseum
Hef
Hef
Premium
betongremsor
Premium
betongvägg med fina stenar
Premium
Horispåtell betongvägg
Premium
Vattenmelpå
Designer Collection
Premium
Palmer i vinden
Designer Collection
Premium
Gammal dörr
Premium
Träd, svartvitt
Premium
Skotsk hoglandare på mörk bakgrund
Premium
Väderbitna stadsmuren
Premium
Vågbrytare av trä och sten
Premium
Stadsmur med sikt igenom
Premium
Liggande skotsk hoglandare
Premium
Skotsk hoglandare kappa
Premium
Skotsk hoglandare kappa i svartvitt
Premium
Huset på vattnet
Designer Collection
Hogwarts uttrycka
Designer Collection
Lysande fyr
Designer Collection
Kaffebönor i närbild
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 149

Sida
per sida

Särskilt lyckade tryck

Letar du efter cafétapeter eller andra besöksnäringstapeter som du skapar precis rätt atmosfär med? Vi vet hur viktigt hög kvantitet är. Dessutom trycker vi på ett så miljövänligt sätt som möjligt för att det skall bli så miljövänligt som möjligt. 

Med vår fototapet gör du ett bra intryck, tack vare de speciella trycken på väggen. Så satsar du på en vy, ett speciellt mönster eller en annan igenkännlig punkt? Vi skriver ut det du vill ha och få uppsatt.

Vi gör automatiskt detta i praktiska remsor och naturligtvis exakt skräddarsydda efter dina behov. På så sätt kan du enkelt komma igång med det hela. Och är du inte särskilt händig med tapeter? Tack vare vår valfria tapettjänst kan du också få den uppsatt av våra proffs.

Beställa besöksnäringstapeter

Du kan helt enkelt beställa dina besöksnäringstapeter online. Vi kommer att börja arbeta med det, varefter du kommer att få tapeten från oss inom 1 till 3 arbetsdagar. Så vill du satsa på en ny vacker tapet eller letar du efter ett bra blickfång på väggen? Beställ den besöksnäringstapet du behöver eller ställ dina frågor till oss, också om du vill möblera om hela utrymmet totalt.

Skräddarsydda besöksnäringstapeter

Om du har valt en vacker besöksnäringstapet kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi trycker dina besöksnäringstapeter på våra storformatsskrivare. Vi skriver ut en bild i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen inom 1-3 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut i exakt storlek.