• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet för butiker

Förse din butik och fönster med tapeter och sådant som drar in shoppingsugna i butiken. Med vackra butiksfönster och tryck på väggarna i din butik kan du vägleda förbipasserande till att komma in i din butik. Trigga potentiella kunder och gör dem till köpare. Fototapeten vi levererar är av en fantastisk kvalitet och superbillig. Rätt tryck kan få dina produkter att se snygga ut.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 242

Sida
per sida
Ojämna tegelstenar
Premium
Vittrad betong
Premium
Grön lakhög
Premium
betongpelare
Premium
Gröna kopparplattor
Premium
Erasmusbrpå
Premium
Svart träd
Premium
betong med träutseende
Premium
Vacker palm
Designer Collection
Premium
Gångbro till skogen
Premium
Soluppgång på statipåen
Premium
Stadsmur med stora stenar
Premium
Gammalt palmblad
Premium
Gammalt palmblad i svartvitt
Premium
Amsterdam hus på kanalen
Premium
Stenvägg
Premium
Nostalgi
Designer Collection
Skotsk hoglandare
Premium
Upplysta hus längs kanalen
Premium
Husbåtar längs upplyst kanal
Premium
Innergård med valv
Premium
Rhododendron
Premium
Upphämtning vid soluppgång
Premium
Dimma i hedar
Designer Collection
Premium
Kornfält
Premium
Gammal gång
Premium
Reflexipå i skogsjön
Premium
Avslappnoche skotsk hoglandare
Premium
Tuff skotsk hoglandare
Premium
Skotsk hoglandare på utkik
Premium
Lips are sealed
Designer Collection
Målad tegelvägg
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 242

Sida
per sida

Handla tapeter i alla former och storlekar 

Vilken tapet du ska hänga i din butik beror till stor del på vilken målgrupp du vill tilltala. Om du har ett företag med herrkläder, är en cool butikstapet lämplig. Tänk på väderbiten betong, staplar i nyanser av rött eller en målad tegelvägg. Letar du efter tapeter till en butik med barngrejer? Då passar en förstoring med leksaksbilar, sovmoln i pastellfärger eller en skog i glada färger av grönt. Men vi har också vackra tapeter för blomsterbutiker, presentbutiker och heminredningsbutiker. 

Varför tapeter i din butik?

Är du fortfarande osäker på om tapeter i din butik är lämpliga? Vi vill påminna dig om fördelarna. Det ger omedelbart mer atmosfär till din byggnad och frestar därför människor att komma in snabbre och att dröja kvar lite längre. Speciellt med unga målgrupper hjälper en vacker tapet i butiken dig också till gratis publicitet. En vacker butikstapet gör ditt företag "Instagrammable" i ett slag. Dessutom är non-woven tapeter lätta att applicera och varar länge. Men samtidigt behöver butikstapeter inte vara permanenta och du kan alltid ändra dem igen när du är redo för ett nytt tryck. Så kom igen, välj butikstapet och styla stället!

Du kan välja att köpa ett nytt tryck varje år så att hela butiken är utformad i ett visst tema. Det är också möjligt att placera väggskärmar i butiken och tapetsera dem. Detta gör att du kan skapa intima utrymmen med till exempel vissa färger på kläder.

Letar du efter en snygg butikstapet? Bläddra då igenom den här sidan. Med ett så stort sortiment finns det helt klart en lämplig tapet för din butik! Från element, till naturen och från glada tryck till industriplattor. Ta en titt på möjligheterna för butikstapeter och gör din butik hipp. Med en vacker tapet i butiken förför du förbipasserande att gå in till dig. Perfekt om du tycker att det är hög tid för en makeover eller skall öppna en ny butik och vill sticka ut.

Skräddarsydda tapeter för butiken

Om du har gjort ett val av en snygg tapet för butiken, kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart igång med din tapet. Vi trycker dina butikstapeter på våra storformatsprinters. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Det bläck som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut i exakt storlek.