• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet för frisörer och salonger

Se till att din frisörsalong, nagelsalong och frisersalong har rätt atmosfär med fototapeter. Se till att folk inte går förbi din salong! Skapa en atmosfär som får förbipasserande att vilja klippa håret hos just dig. Oavsett om du har en skönhetssalong, en nagelsalong eller ett solarium, har vi rätt tryck för väggen.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 282

Sida
per sida
fotobehang bast van een boom wallexclusive
Premium
Marmor med linjestruktur
Premium
betong med buske
Premium
Briststenar
Premium
Marmorplattor
Premium
Botten av det gamla trädet
Premium
Rinnoche vatten med stenar
Premium
Vilda vatten
Premium
Lila ljung
Premium
Hedmarker vid soluppgång
Premium
betong med grova stenar
Premium
Färgade detaljerade stenar
Premium
Falloche löv
Premium
Närbild ädelsten
Premium
Gyllene sten
Premium
röd blomma
Premium
Närbildblomma
Premium
Röd kaktus
Premium
Röd blomma på stammen
Premium
Sten med guld
Premium
Blomningfilial i blom
Premium
blommande grenar i blom
Premium
Blomning i solen
Premium
Palmträd vid solnedgången
Designer Collection
Premium
Gata med palmer
Designer Collection
Premium
Palmträd i solen
Designer Collection
Premium
Tropisk palm
Designer Collection
Premium
Gammal damm
Premium
Närbildkaktus
Premium
Spansk blomning
Premium
Blommor i blom
Premium
Grå stenar
Premium
Ljust trä
Premium
Närbild för pärpåblomning
Premium
Dimma i naturreservat
Designer Collection
Premium
Bagage med årsringar
Premium
skog med rosa solnedgång
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 282

Sida
per sida

Tapeter för frisörer i alla former och storlekar 

På Fotobehang.com hittar du tapeter för frisörer i alla former och storlekar. Som ett resultat kan du enkelt välja ett exemplar som du gillar eller passar med det du vill utstråla som frisör. Håll det till exempel lugnt med en salongstapet av ett abstrakt golv, en närbild av en vit ros eller - mycket chict - en ädelsten på nära håll. Gör din frisörsalong hipp med fototapeter av en skotsk högländare i naturen, ett stilleben med blommor i en glasvas eller ett illustrativt ansiktsmönster ritat med linjer. Valet av tapeter för frisörer är enormt!

Och om ditt tryck inte är bland dessa, skicka in ditt eget foto eller låt oss veta vad du letar efter och i vilket utrymme tapeten ska vara. Tapeter till din salong beställs på nolltid. Vi använder PVC-fri non-woven tapeter. Dessa luktar inte, är lätta att applicera och krymper inte. Du kan också enkelt torka av den.

Letar du efter en vacker tapet för frisörer? Bra idé! Med en salongstapet skapar du en trevlig atmosfär ochdu ser till att folk gärna tar plats i din frisörsalong. Vi har ett brett urval av vackra tapeter i din salong. Från en industriell betongvägg till körsbärsblomning i solen och från marmor till skisser av ansikten. Och det bästa med allt: alla våra salongstapeter är gjorda av PVC-fri non-woven tapeter. De är lätta att applicera och lätta att torka av. Inga problem om du råkar spruta ut innehållet i schampo-flaskan med andra ord.

Salongstapeter för gratis publicitet

En vacker tapet i salongen lockar dina kunder att dela en före och efter ögonblicksbild på sociala medier snabbare än någonsin. Den bildar en perfekt bakgrund för ett fint foto. Och inte bara genom deras kanaler kan det säkerställa att du når ännu fler potentiella kunder. Genom att dela fina bilder av din salong med en vacker tapet för frisörer säkerställer du också igenkännlighet. På så sätt vet användare på Facebook och Instagram omedelbart att det är salongens tapeter. Men framför allt är det ju en fest i sig att få titta på dessa tapeter varje dag. 

Skräddarsydda salongstapeter

Om du har gjort ett val av en vacker salongstapet, kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart igång med din tapet. Vi skriver ut din salongstapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woven tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut i exakt storlek.