• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet - Gammal väderbiten blå vägg

SKU:
W04600
Collection: Wallexclusive Premium

Beskrivning

Gammal väderbiten vägg. Med den här väggen skapar du ett industriellt utseende.

Extremt tydliga detaljer

Inte vilka foton som helst, utan konst, med mer än 100 megapixlar! Tryckt och skräddarsydd för din vägg. Detaljer som du vill röra vid, känna på och upptäcka.... Upptäck detaljerna i den här tapeten genom att förstora detaljbilderna. På så sätt kan du uppleva hur din nya fototapet ser ut i detalj. Bilderna i kollektionen Premium Wallexclusive är tagna i högsta upplösning och kan därför användas på stora väggar med en längd på nästan 10 meter!

Specifikationer

SKU
W04600
Produkttitel
Gammal väderbiten blå vägg
Typ
Foto
Orienteringar
Landscape
Kollektion
Wallexclusive Premium
Fotograf
Wallexclusive
Tillverkningsland
Nederländerna
EAN
8720167143717
Ålder
Vuxen

Prova det hemma!

Vill du förhandsgranska den här tapeten på väggen i ditt rum? Använd vårt virtuella verktyg för att visa din valda tapet i ditt rum. Mycket enkelt! Tryck på knappen "Prova den på din vägg!". Ta sedan en bild av din vägg så projicerar vi fototapeten på den. På så sätt får du ett bra intryck av din nya vägg.

Prova det hemma!

Premiumkvalitet fleecetapet

På Tapet.com använder vi endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet har många fördelar jämfört med traditionell papperstapet. Den största fördelen är att den är lätt att applicera på en vägg. Du behöver inte mycket erfarenhet för detta. Och med vår manual med tips och tricks kan det knappast gå fel. Istället för att smörja tapeten med tapetlim appliceras limmet på väggen.

Premiumkvalitet fleecetapet
Premiumkvalitet fleecetapet

MuralTex sömlösa fototapeter

MuralTex är ett finvävt polyestertyg i ett stycke, med skyddande beläggning. Detta gör tapeten extremt stark och bilden skrivs ut in i minsta detalj. På grund av beläggningen skiner inte tapeten, men färgerna ser superklara ut på duken. Tack vare den speciella trycktekniken som vi använder för detta ser färgerna ännu mer verkliga ut. Svart blir också en riktigt djup svart färg och färgelementen framgår så skarpa att man nästan vill röra vid dem.

Upptäck vår MuralTex
MuralTex sömlösa fototapeter